- Topcare

Gå til innhold

Hovedmeny

Produkter

Top End Force Series
Hvis du deltar for å vinne, er det ingenting som slår Invacare Top End Force Series håndsykler. De er designet for komfort og hastighet, så disse syklene er aerodyna- miske, robuste, moderne og RASKE! Er du klar for å sette opp farten?


Top End Force X
Top End Force X er den nyeste håndsykkelen til konkurransebruk i Invacare Top End Force Series. Designen til Force X-håndsykkelen er en vinner! Sjekk den spe- sialkonstruerte, bakoverlente rammen med integrert ryggstø og nakkestøtte som gjør den superlett og utrolig stiv. Top End Force X er en spesialtilpasset racingsykkel med SRAM 30 gir og førsteklasses komponenter fra blant annet SRAM XX, Red og XO.

Top End Force R
Top End Force R har fokus på komfort og fart. Det særegne, kjelkeliknende setet er ikke for pyser: hurtig, stabil og aerodynamisk kommer Invacare Top End Force R opp i hastigheter som er nesten 2 mph raskere i motvind enn tidligere liggesykler. I tillegg får de som ikke kan kjøre sykler sittende på kne, muligheten til å øke hastigheten og kjempe hardere i et racingmiljø.

Top End Force -2
Invacare Top End Force-2 er en flott sykkel til en rimelig pris, og er egentlig en strøm- linjeformet utgave av den berømte Top End Force. Sykkelen leveres "kjøreklar" med 27 gir, sportshjul og Shimano®-deler. Så om du bare vil komme i gang med håndsykling eller skal begynne med konkurransesykling er dette en super håndsykkel for klubber, skoler og idrettslag. De få delene setter du enkelt sammen (monteringsanvisning ligger i esken), og innen en halvtime er den nye håndsykkelen din klar for tur ... Fest forgaf- felen til rammen, støtstangen og deretter for- og bakhjulene, så er du klar til å rulle.

Top End Force
Top End Force samme rammedesign som Force G med innvendige ribber som Top End Force G, hvilket gjør den svært stiv for enklere overføring.

Top End Force G
Den aerodynamiske designen til Invacare Top End Force G sikrer en regulerbar og oppreist stilling for bevegelseshemmede, personer med amputasjoner og konkurran- sedeltakere som er sterkest i mageregionen, armene, skuldrene og brystet.


Top End Recreation håndsykler
Sikkerhet, komfort og ytelse er det som kjennetegner alle håndsyklene våre. Invacare Top End Excelerator og Invacare Top End XLT Series er perfekte fritidsmodeller. Også barn blir ivaretatt med Invacare Top End Li’l Excelerator og XLT Jr.Top End XLT PRO
Med en komfortabel tilbakelent design og 27 gir slik at du kan justere for selv den minste forandring underveis (inkludert vindforandringer samt oppover- og nedoverbak- ker), er Top End XLT Pro en perfekt håndsykkel til reiser og lengre turer.

Top End XLT
Modellene Invacare Top End XLT og XLT Jr. er designet med tanke på ivrige fritidssy- klister. Utstyrt med 7 navgir som krever lite vedlikehold samt manuelle bremser vil Top End XLT lett takle de fleste underlag, enten du bare sykler rundt i byen eller tar deg en svipptur ut på landet.

Top End Excelerator
Enten man vil trene, terrengsykle eller bare leke seg på en kul måte, så vil Top End Excelerator hjelpe sportsentusiaster med å bli enda bedre i alt de gjør. Designet for å tilpasses etter lengre eller større rammer, er denne oppreiste og lett manøvrerbare trehjulssykkelen til håndbruk et utmerket valg!

Top End XLT Jr
Modellene Invacare Top End XLT og XLT Jr. er designet med tanke på ivrige fritidssy- klister. Utstyrt med 7 navgir som krever lite vedlikehold samt manuelle bremser vil Top End XLT lett takle de fleste underlag, enten du bare sykler rundt i byen eller tar deg en svipptur ut på landet..

Top End Li’l Excelerator
Top End Li’l Excelerator hånd- sykkel er designet for barn, og har 20" sportshjul og -dekk.

 
Search
Tilbake til innholdet | Tilbake til hovedmenyen